E-mail: anyaolt@t-online.hu Tel/fax: 06(1) 283-0194 Bankszámlaszám: 10200830-32315822-00000000

Emlékkönyv

 

„Kedves itt dolgozók és vezetőnő!

Köszönök minden segítséget amit önöktől kaptam, nagyon jól éreztem magamat és a gyermekeim is. Különösen családgondozómnak Adriennek és Ádám Áginak remélem hogy nem okoztam sok gondot. Még ecer mindent köszönök

Margit és családja”


„Kedves Adrienn!

Először is megszeretném köszönni, amit kaptam ez a pár hónap alatt itt az anyaotthonban. Köszönök minden segítséget a szép perceket karácsonykor, hogy azon a napon boldogok lehettünk soha nem fogjuk elfelejteni magukat. Köszönök mindent!

Cs. Kati, Zolika, Ricsi, Csüli, Kakac

Köszönöm: Manyi néninek és az összes dolgozónak a törődést és a biztonságot.”


„Kedves gondozók!

Nagyon köszönjük a segítségüket, jól éreztük magunkat a 2 hónap alatt. Nagy megnyugvást jelentett nekünk, hogy itt lehettünk, remélem többet nem kerülünk ilyen helyzetbe. Nagyon hálás vagyok a gondozóknak, amiért ilyen figyelmesek

és segítőkészek voltak. További jó munkát és sok egészséget kívánunk.

Köszönettel és szeretettel: Kriszti, Patrícia és Viki.”


„Kedves Gondozók!

Köszönöm, hogy segítetek hogy itlehetem. Nem szeretnék mégegyszer ijen helyzetben leni és azon leszek, hogy rendbehozzam én és a családom életét, de külön köszönöm a gondozómnak, hogy sok mindenben segített. További jó munkát és egészséget kívánok Adriennek és Manyinéninek és persze a többieknek is.

K. Judit”


 

„Kedves Adrienn!

Szeretnék megköszönni mindent, amit itt az anyaotthonba kaptam én és mindkét gyermekem. Nagyon fognak hiányozni mindannyian. Köszönöm a Karácsonyt, amit itt tölthettem és amin jól éreztük magunkat: nekem ez nagyon fontos volt.

Cs. Elvira, Attila és Liza”


„Kedves Vezetőnő és Gondozók!

Köszönöm, hogy a nehéz helyzetemben mellettem álltak, és befogadtak. A sok segítséget is köszönöm. Köszönöm Ádám Ági segítségét és megértését, ahogy próbált segíteni a többi gyermekem láthatási ügy kapcsán. Kívánok további erőt és kitartást a jövőben is. Jó szívvel gondolok de fájón Önökre az itt töltött idők alatt.

Tisztelettel: Sz. Zita és lánya Marcsi”


„Tisztelettel!

Köszönöm mind két ház családgondozói, és pedagógusai mindenre kiterjedő segítségét. Ennek az intézménynek köszönhetően világra jöhetett K. A. kisfiam 2009. 03. 18-án. Külön köszönöm, hogy várandós időszakom hangulat váltásait túl élték, megélték velem. Azt is Önöknek köszönhetem, hogy újra kezdhetjük életünket és visszataláltam családom felé. Köszönöm még Pista és Gyula bácsi munkáját.

K. Viktória Anna és Adrián”